Over ons

Pubben en Van Enckevort is in 2011 opgericht als onderneming van Bas Pubben en Frank van Enckevort. Het bedrijf is gevestigd aan de Deken van Oppensingel 11 in Venlo.
Werkwijze
De dienstverlening van Pubben en Van Enckevort is heel divers. Of je nu bij ons aanklopt voor raad over je eigen onderneming, een hypotheek, inzicht in verzekeringen of advies over je vermogen… onze aanpak is grotendeels hetzelfde.

Tijdens onze eerste ontmoeting, bij jou thuis of bij ons op kantoor, zorgen we ervoor dat jij je prettig en op je gemak voelt. We vinden toegankelijkheid erg belangrijk. Je ziet ons zelden in een jasje-dasje outfit.

Tijdens zo’n eerste gesprek willen we vooral jouw persoonlijke situatie en wensen in kaart brengen. Ook geven we uitleg over onze dienstverlening. Pas als wij alles van jou weten en jij alles van ons begrijpt, sluiten we het gesprek af. Op basis van de verkregen input schrijven we een advies, helemaal op maat en passend bij jouw situatie. Dit advies bespreken we uiteraard weer persoonlijk met jou. Begrijp je wat wij adviseren? Hebben we jouw wensen goed ingeschat? En sluit ons advies aan met wat jij zelf in gedachte had? Dan gaan wij over tot de uitvoering. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de opvolging en afhandeling. Door deze aanpak en de bijpassende nazorg profiteer jij nog jaren van onze dienstverlening.
Visie
“In die vijf jaar zijn we gegroeid”, vertelt Bas, “maar onze kernwaarden staan nog steeds als een huis. We geloven heilig in onafhankelijkheid. Toen we startten, waren we een van de eerste bedrijven in onze branche die niet op provisiebasis werkten en dat doen we nog steeds niet. Hierdoor kunnen we onze klanten gewoon heel open en eerlijk adviseren, zonder dubbele agenda.” “Daarnaast vinden we een goed persoonlijk contact enorm belangrijk”, vult Frank aan. “Met vijf man sterk, zijn we een compact kantoor. We kennen onze klanten persoonlijk en nemen ook echt de tijd voor ze, bijvoorbeeld om een advies goed toe te lichten. Voor ons zijn pensioenen, hypotheken, verzekeringen, sparen en beleggen gesneden koek, maar we weten ook dat veel mensen er maar weinig affiniteit mee hebben. Ieder zijn vak. Als kantoor maken we die complexe materie makkelijk en overzichtelijk voor onze klanten.”
Team

Bas Pubben FFP CFP®

T. 077 720 1760


Financieel Planner en verzekeringsadviseur.

Aanwezig op: alle werkdagen.

Frank van Enckevort EHP

T. 077 720 1761


Hypothecair planner en verzekeringsadviseur.

Aanwezig op: alle werkdagen.

Harrie Verlinden

T. 077 720 1764


Medewerker binnendienst, ondersteuner Frank.

Aanwezig op: alle werkdagen

Monique Pubben

T. 077 720 1762


Administratief medewerkster

Aanwezig op: dinsdag, donderdag en vrijdag

Steffie Schell

T. 077 720 1765


Directie assistente, Medewerkster binnendienst, ondersteuner Bas

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.