Mijn ondernemersrisico afgedekt

Ondernemen is spannend, uitdagend en leuk, maar brengt ook extra verantwoordelijkheden en risico’s met zich mee. Ben jij hierop voorbereid? Zijn je medewerkers verzekerd bij een bedrijfsongeval? Wat krijg je vergoedt als jouw pand afbrandt? Wat gebeurt er als jijzelf of een van je medewerkers schade veroorzaken? En wat als je een geschil krijgt met een medewerker, klant of leverancier? Hoe moet het verder als jijzelf door omstandigheden niet meer kunt werken? P&Ve maakt je wegwijs in de wereld van bedrijfsrisico’s en helpen je deze te beperken.

Eigen bedrijf starten. Welke risico’s brengt dit met zich mee?
Bij het opstarten van je eigen bedrijf komt er veel op je af. Misschien sta je er in alle opwinding niet bij stil, maar als ondernemer neem je extra verantwoordelijkheden en risico’s. P&Ve bekijkt samen met jou waar je allemaal aan moet denken als startende ondernemer.
We stellen een risicoanalyse op en adviseren je vervolgens over de af te sluiten verzekeringen. Zo kun jij met een gerust hart starten met je eigen bedrijf en voorkomen we ellende in de toekomst.

Ondernemersrisico’s inperken. Passen jouw verzekeringen nog wel bij jouw situatie? Als ondernemer weet je als geen ander hoe je jouw product of dienst nog beter kunt laten aansluiten bij de veranderende wensen van je klanten. Kortom: je focust je op de toekomst. Maar als jouw bedrijf verandert, passen je verzekeringen dan nog wel bij je? Misschien heb je meer personeelsleden dan in het begin, ga je verhuizen naar een ander bedrijfspand, is je corebusiness gewijzigd of zijn er veranderingen in je thuissituatie. Elke verandering leidt tot andere bedrijfsrisico’s. Daarom is het verstandig je verzekeringen eens in de zoveel tijd door te laten lichten. Ook dat doen we bij P&Ve.